Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Kenwood chef elite xl 139 landscape

Se årets fantastiske premier!

Det er mange gode grunner til å hive seg med i konkurransen om Norges beste bakst 2018.

Jernia årets premieleverandør, og de kan friste med tre profesjonelle kjøkkenmaskiner fra kvalitetsprodusenten Kenwood, tilbehør fra bakespesialisten Cacas og en stilig kjøkkenvekt fra det velrennomerte Soehnle.

Hovedpremien er en Kenwood Chef Elite 6170S kjøkkenmaskin med 1400 W, til en verdi av 7 999,-.
Denne herligheten av en kjøkkenmaskin er det ultimate verktøyet for deg som liker å bake i alle former. Med en slik kjøkkenhjelp blir både baking og matlaging en rask og enkel fornøyelse, også når du lager store mengder. Med en hendig bolle som rommer hele 6,7 liter og alt du behøver av tilbehør, kan du lett bake flere porsjoner på en gang eller tilberede mat til store grupper. Kombinert med de mange smarte funksjonene sparer du både tid, krefter og ikke minst oppvask. Her har du virkelig alt i ett!

Kenwood chef elite xl b1 135 portrait

2. premien i årets bakekonkurranse er en Kenwood Chef XL KVL417OS kjøkkenmaskin med 1200 W til en verdi av 5 999,-. Denne kraftfulle og allsidige kjøkkenmaskinen dekker de fleste behovet på kjøkkenet, og er like fin å bruke til baking som matlaging. Bollen på 6,7 liter og ekstra utstyr som blender og kjøttkvern gir deg uendelige muligheter – her er det bare fantasien som kan sette begrensninger.

3. premien er en overraskelsespakke fra den kjente bakespesialisten Cacas til en verdi av 3000,-. Cacas er en av de mest populære leverandørene av bakeutstyr, kakepynt, dekorasjon og alt annet du måtte behøve til baksten og selskapet.

Publikumsprisen har blitt et fast innslag i den årlige konkurransen om Norges beste bakst, og prisen går til den oppskriften med flest «liker»-klikk fra publikum. Du kan stemme på dine favoritter og se hele utvalget på www.norgesbestebakst.no.

Vinneren av Publikumsprisen får en Kenwood kjøkkenmaskin Chef KVC3100S med 1000 W til en verdi av 3 999,-. Denne funksjonelle kjøkkenmaskinen leveres med både eltekrok, k-spade og visp, samt mange valgfrie tilvalg slik at den kan tilpasses dine behov. Høykapasitetsmotoren har trinnløs hastighetskontroll og pulsfunksjon. Dette blir fort din nye bestevenn på kjøkkenet!

Som om ikke det var nok, får i tillegg de 50 første deltakerne tilsendt en digital kjøkkenvekt i sort fra Soehnle, som er kjent for både kvalitet og design, til en verdi av 419,-.

9320809988126 4006501661777 6 281274 jpg

Med andre ord har du alt å vinne på å sende inn ditt bidrag i år. Har du en favorittoppskrift som alltid er en populær gjenganger? Kanskje er det nettopp denne som stikker av med prisen for Norges beste bakst 2018!

Les konkurransereglene her.
Alle produktene og alt du behøver av utstyr og verktøy til baksten finner du hos Jernia.