Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

D4a2c76e 08e2 48e8 9fb3 03486154470b

Peshawar nan

Annet blir best med Bremykt

Den blir spist til vanlig hver DAg hjemme host oss til gryterett.eller så steker vi brød med Bremykt til frokost.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

familiens oppskrift generasjon

Fremgangsmåte

Blander alt i bakemaskinen (tar oppi alt samtidig) men vannet må være litt lunket. Setter på lokk venter til den blir hevet setter ovnen på 225 grader løger de runde setter de på bakepapir . Lager mønster med gaffel eller med pinne stek de i midt ovnen til de er gyldene brune.pleier å skjære dem i sånn pizza biter eller tar vi bare å legger hele i kurven og tar en Og en bit fra kurven

Ingredienser

Sammalt hvete 2 dl
Hvetemel 2 dl
1 Ts salt
2ts gjær
3 sak Bremykt
Ca 3 dl vann