Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

32279b76 b495 40d7 9501 31501dd646d0

Sjokoladeboller

Annet blir best med Bremykt

Supergode sjokoladeboller som passer stora og små. Flott å lage med barn og Veldig grei at anpasse allergener.
Perfekt når du vil ha noe lite til kaffen.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er noe som jeg selv baket i barnehagen når vi hadde kafé. Det er veldig enkelt at bake og perfekt "aktivitet" sammen med barn. Det supre med sjokoladeboller er og at de passer for gluten/laktose/egg -allergikere. Du bytter bare havregryn og eventuelt smør. De holder lenge i kjøleskapet men kan ligge lenger i frysern (men der spises de og opp fort, da de ikke trenger å tine).

Fremgangsmåte

1. Bland alle ingrediensene til en fin røre.
2. Rulle til boller/kuler i ønsket størrelse.
3. Rulle i kokos eller perlesukker.
4. Putt i kjøla eller frysern.
5. Spis og njut.

Ingredienser

Oppskriften gir ca 35 st

150 g Smør
1½ dl sukker
3 ss kakao
1 ts vaniljesukker
2 ss vann eller kaldt kaffe
4 dl havregryn