Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Sjokoladeboller

Sjokoladekuler

Annet blir best med Bremykt

Myke, søte og saftige sjokoladekuler som er dyp pet i kokosmasse.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Disse sjokoladekulene lagte vi hver desember, sammen med resten av julebaksten. Smaken av sjokoladekulene minner meg om vinter, desember og innekos!
De er så gode, spesielt med det lille hintet av kokos.

Fremgangsmåte

1. Smør og sukker røres hvitt, ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen. Avkjøl i kjøleskapet i ca 15 min.

2. Rull små og runde boller.

3. Rull bollene i kokosmasse. Oppbevares i kjøleskapet.

Er veldig gode ved siden av noe varmt å drikke!

Ingredienser

100 gram bremykt
3 ss sukker
2 ts vaniljesukker
2½ dl havregryn
2 – 3 ss kakao
3 ss sterk kaffe
Kokosmasse