Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Received 480233885827494

Limepai

Pai blir best med Bremykt

Forfriskende og deilig pai. Familiens nye favoritt

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

Bland finknust kjeks og sukker med smeltet bremyk og rør godt sammen. Fordel deigen jevt i en paiform, litt oppover kanten. Steke midt i ovnen på 175 grader i 10-12 min. Avkjøl.

Riv skallet av 2 økologiske lime. Press ut saften av 4 lime, ca. 1 ½ dl limesaft.
Pisk eggeplommene og tilsett kondensert melk, bland inn limesaften. La blandingen hvile før den helles over i paiskallet. Stek midt i ovnen på 175 grader i 15-20 min. Avkjøl i kjøleskapet i min. 2 timer før servering.

Server med krem. Dekorer med melis, revet limeskall eller små pikekyss.

Ingredienser

KJEKSBUNN
300 gr digestivekjeks
150 gr smeltet bremyk
2 ss sukker

LIMEFYLL
4 lime
4 eggeplommer
1 boks (400gr) søt kondensmelk

DEKOR
3 dl kremfløte
1/2 ts vaniljesukker
Melis, limeskall eller små pikekyss