Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Fylte horn💜

Annet blir best med Bremykt

Deilige horn som smelter på tunga. Gode med kjøttfyll, syltetøy eller til frokosten.

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Laget i alle år , barna elsket og elsker disse💙

Fremgangsmåte

Smelt smøret
Ha i melk
Rør gjæren ut i sukkeret
Hell dette i melkeblandingen
Spe på med melet, la det være igjenn noe. Elt godt i maskin ca 5 min.
La heve i 30 min. Trill ut horn eller rundstykker. Trenger ikke mel på benken. Etterheves i 40 min. Eller dobbel størelse.
Fylles med skinke, ketsjup og ost.
Fylles med sylte tøy eller sjokolade som legges inni. Gjerne med vaniljekrem.

Eller bare slik de er til frokost

Stekes på 225-250 g
8-10 minutter.

Ingredienser

1 L H melk
50 g fersk gjær
240 g Bremykt
2 dl sukker
Ca 30 dl hvete hvete mel.