Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

D1ae5891 a9dc 4f25 9ce7 8b12e0ca2c63

Ripskake med melis

Annet blir best med Bremykt

Deilig ripsbær kake med rips plukket direkte å brukt på kaken 😀

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er en kake vi har laget i mange år pga den har gått i arv oppskrift av mamma og fordi rips er en veldig Go bær å bruke i kake 😀

Fremgangsmåte

Sett ovn på 175 grader og bruk ei langpanne 25gange 35 cm ,smelt Bremykt og melk , pisk egg og sukker til eggedosis ha i smørblandingen med kardemomme i eggedosisen , bland alt det tørre å sikt i røren å rør forsiktig , hell røren over i form med bakepapir , ha på 4-5 dl rips på røra å sett i ovnen på nederste rille i ca 30 min , ta ut å la den avkjøle litt pynt med rips og melis 👍veldig Go å syrlig kake å lett å lage 😀

Ingredienser

150gr Bremykt.1/2 dl lettmelk , 3 egg.3 dl sukker .1ts kardemomme .41/2 dl hvetemel.2ts bakepulver .1ssvanikjesukker .5dl rips og melis og rips til pynt . Bon appetitt 👍