Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Sjokolade glede

Kaker blir best med Bremykt

Kaken er så søt at den smelter i munnen din.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Min favoritt og beste kake.

Fremgangsmåte

Kombiner marsipan (205gr) med pulverisert sukker (60gr) i en homogen masse.
Del 4 egg i hvite og eggeplomme. Underveis smelter smøret (45 gr) med mørk sjokolade (45 gr). 4 pisk de hvite med den andre delen av pulverisert sukker (60gr). I massen av marcipan og pulverisert sukker, 2 egg+ 4 eggeplomme og vann. Rist godt. Deretter legger du til sjokolademassen, pisk hvitemasse, mel (45 gr) og kakao (30 gr). Tilsett 2 ganger og bland forsiktig med en skje. Bake kaker alle sammen ved en temperatur på 160 C, 15-20 minutter. Skjema 16 cm.

Sjokolade ganache:
Fløte krem bringes til å koke. Tilsett melk sjokolade. Plasser til glatt. Sett ganache i konditoren og sett den i kjøleskapet. Det bør herdes litt.

Fløte krem:
Fløte krem pisk med 1 skje pulverisert sukker.

Samle kake smøring med syltetøy og krem. Første ganache. Den andre kjeksen smør med Fløte krem.

Ingredienser

smør 45 gr.
mørk sjokolade 45 gr.
egg 6 stk
vann 40 gr.
mel 45 gr.
kakao 30 gr.
marcipan 205 gr.
pulverisert sukker 120 gr.
appelsin syltetøy 40 gr.
melk sjokolade 120 gr.
fløte krem 60 gr. + 200 gr.