Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Brownies

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Fantastisk god brownie med en hard skorpe og myk innerside som bare smelter på tunga. Denne er dødsgod første dagen og enda bedre dagen derpå.

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er en kake som feilet mange ganger før den ble en favoritt i min omkrets. Dette er den første kaka jeg laget og jobbet mye med for å perfeksjonere den.

Fremgangsmåte

1. Bland egg og sukker til den blir litt lysere i fargen
2. Tilsett hvetemel, vaniljesukker og bakekakao
3. Smelt smør og tilsett det i røren.
4. Hell røren i en smurt form (samme hvilken form)
5. Legg formen i en forvarmet ovn på 180 grader
6. Sjekk kaken etter 30 min. (Trenger ca. 10 min til)
7. Ta den ut og la den ligge litt før man drysser på melis
8. Nyt den med vanilje is og salt karamellsaus.

Ingredienser

3 egg
4 dl sukker
3 dl hvetemel
1 dl vaniljesukker
4-5 ts bakekakao
150 g smør