Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

A4ac5a5c b2ed 41b2 b25b 644cf93171f6

Sjokoladekake med kinderkrem

Sjokoladekake blir best med Bremykt

En drøm av en sjokoladekake med masse god hvit kinderkrem

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Jobben på 40 ansatte hos mannen min venter hvert år på bursdagen hans fordi de vet jeg baker denne kaken han kan ta med seg på jobb!

Fremgangsmåte

Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Smelt smøret i en kjele og tilsett melken. Bland alle tørre ingredienser i eggedosisen. Tilsett så det våte og miks godt sammen røren.

Kaken fordeler du og steker i to runde former på 24 og 18 cm til å ha oppå hverandre og steker i 30-35 minutter på 180 grader. Så deler du hver av kakene i to og smører kinderkrem inni og utenpå kaka. Pynt med det du vil dirkete på den hvite kremen eller bruk sukkerfondant til å trekke kaken også pynte den!

Ingredienser

Sjokoladekake:
6 egg
6 dl sukker
400 g melk
300 g Bremykt
450 g mel
55 g kakao
30 g bakepulver
30 g vaniljesukker

Kinderkrem (lag dobbel porsjon om du liker mye krem):
200 g smør
1 boks melis
2 ts vaniljesukker
5-6 ss melk