Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Img 6278

Hardangerbrudens sjokoladedrøm

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Saftig og nydelig sjokoladekake med kefir & ganach samt salt karamell

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Denne oppskkriften fikk jeg av min kjære pappa,som ikke er med oss mer. Denne er blitt servert i hjemmet i alle år & er like kjær og god hver gang.
Kaken er denne gangen pyntet opp som Hardangerbunad.

Fremgangsmåte

Smelt smør & bland godt sammen med kakao.
Tilsett så vann & gi et lett oppkok.
Ta deretter natron, mel, v.sukker, b.pulver & sukker og bland dette godt.
Ha så i rømme,bland godt. Bland deretter i 1 og 1 egg.
Tilsett så vann, smør/kakao blandingen.
Stekes i runde former.
175` ca 1,5 t.

Vaniljekrem,sjokolade ganach & salt karamell som fyll.

Ingredienser

5 egg
1 bx sæterrømme
4 dl vann
450 gr bremykt
8 ss kakao
9,5 dl hvetemel
5,5 dl sukker
2 ts natron
2 ts b pulver
2 ts v sukker
vaniljekrem
salt karamell
ganach