Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Kola

Fantastiske fløtekarameller

Annet blir best med Bremykt

Verdens beste, fløtyelsmyke fløtekarameller, laget mange år på rad og faller i like god jord som alltid!

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Denne er typisk karameller som jeg lager hvert år til jul, alle elsker dem og de forsvinner innmari fort!

Fremgangsmåte

1. Kok opp alle ingredienser under jevn omrøring i ca 10 minutter.
2. Karamellmassen er ferdig når du kan ta en liten del av massen oppi kaldt vann og du kan ta ut karamellen i en liten klump.
3. Ha den varme karamellmassen i en form som tåler varme med bakepapir oppi. Sett kaldt.
4. Når karamellen er nedkjølt, del opp og pakk inn små papir (Jeg kjøper ferdig klipt opp, men bakepapir fungerer også)
5. Oppbevar i kjøleskap.

Ingredienser

2 dl fløte
100 gram Bremykt
100 gram sukker
1 dl lys sirup
1 ts vaniljesukker
1 klype havsalt

Papir å pakke inn karamellene