Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

090b257c b8ab 4815 ba9b d437c2882ca8

Hilde-Gunn’s sjokoladekake

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Best av alt: Bremyk, kakao, egg, vanilje og banan

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Meget populær i alle lag og aldre! Jeg har komponert denne sjøl, har mikset og blandet og moderert etter hva jeg liker. Banan inni for og friske opp, så man klarer et stykke til!

Fremgangsmåte

1. Sukker 2. Mel 3. Bakepulver og vaniljesukker og kakao. Blandes tørt. Tilfør smeltet bremyk, og deretter egg. Røres sammen og ha i rund kakeform, stekes på nederste rille i 45 min. på 175 grader. Fyll: En pakke ferdig vaniljekrem, og kutt en banan i skiver og legg på kremen. Trekk: Smelt bremyk og sjokolade, tilfør egg og så mye melis du vil. Mindre melis hvis du vil at det skal flyte nedover sidene på kaka. Pynt gjerne med geletopper hvis barn er inne i bildet.

Ingredienser

4 dl sukker, 3 dl hvetemel, 2 dl kakao, 1 Ts bakepulver, 2 Ts vaniljesukker. 200 gram bremyk, 4 egg. Fyll: vaniljekrem og en banan. Trekk: 100 gram bremyk, 50 gram Freias selskaps sjokolade, ca. 300 gram melis.