Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

1ecb28cc 8255 426f be1d 5e4cf4f4570b

Mjuk sjokoladekake

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Deilig, saftig og myk sjokoladekake. Laget som tallkake med rosa smørkrem. Kjempelett alt-oppi-bollen oppskrift.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Denne kaken er kjempelett og alltid vellykket! Den blir laget til alle bursdager og selskaper til alle venner og familie ❤️

Fremgangsmåte

Kakebunn:
Bland lett sammen alt det tørre. Ha i resten og visp til jevn røre.

Stekes i langpanne midt i ovnen.
175 g i ca 30 minutter.

Smørkrem:
Ha alt i en bolle og visp til lett og luftig krem. Ca 6-7 minutter.

Ingredienser

Kakebunn:
500 g farin
500 g mel
100 g bremykt
150 g kakao
2 ts natron
2 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker
6 egg
3 dl nøytral olje
5 dl kulturmelk

Smørkrem:
300 g bremykt
500 g melis
2 ts vaniljesukker
1 dl fløte
20 dråper rød farge