Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Fb img 1538409192316

Superseig og saftig brownie

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Perfekt, kompakt brownie med herlig sjokoladeganasche som topping.

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

Sett.ovnen på 170 grader, over- og undervarme.

Bunn:
Smelt Bremykt.
Rør Bremykt og sukker sammen.
Rør i kakao.
Rør inn ett og ett egg, pass på at det første er godt blandet inn før du rører i ett til.
Rør i hvetemel.
Kakerøra skal være tykk.

Dekk bunnen i springforma med bakepapir - hell i røren.
Stekes på nederste rille i ca 15 - 20 minutter (varierer fra ovn til ovn)
Sjekk med strikkepinne, kaken er ferdig når det så vidt sitter igjen litt røre på pinnen.

Fyll:
Varm opp Bremykt og fløte.
Ha i kokesjokolade i biter og ta av varmen.
La sjokoladen smelte i fløteblandingen, rør godt. Helles over den avkjølte kaken.
La stivne i kjøleskap.

Den kan også lages i langpanne, da er det bare å doble oppskriften.

Ingredienser

Bunn:
150 g Bremykt
3 dl sukker
1 dl kakaopulver
2 egg
2 dl hbetemel

Fyll:
0,75 dl fløte
45 g Bremykt.
225 g lys kokesjokolade (Blir også godt med hvit sjokolade)