Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

Img 20170319 170910

Muffins med kremost krem

Cupcakes blir best med Bremykt

Vanlig muffins med en herlig kremost krem. Hemmligheten er noen få romdråper i kremer og det smaker himmelsk og smelter på tungen

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Denne oppskriften er min egen som jeg har forandret etter eget ønske, den er spesiell for meg pga dette har vært en terapi for meg grunnet angst. Så jeg bruker baking til å gjøre andre glad men også meg selv.

Fremgangsmåte

Nr 1: Pisk egg og sukker

Nr2: Smelt smør og la avkjøle litt

Nr3: Ha i all veske og alt det tørre til sist
Bruk gjerne håndmikser.

Stekes midt i ovn på 200 grader i 8 -12 min. (Kommer ann på ovnen )

Smørkrem:
Bland kremost og romtemperert smør med en håndmikser/bakemaskin
Ha i melis og vaniljesukker, og noen romdråper til sist.

Pynt muffinsen etter eget ønske

Jeg pleier å leke meg litt med farger og trikse og mikse litt. Her er det bare å bruke fantasien.

Disse kan selvfølgelig bakes med bremykt smør.

Ingredienser

Muffins/cupcakes
3 egg
100 gram sukker
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
150 gram bremykt
2 dl melk
250 gram mel

Smørkrem:
I pakke kremost naturel fra tine
1-2 ts vaniljesukker
60 gram smør ( romtemperert er lettes å jobbe med)
Ca 6 dl melis
Også tilsetter jeg noen room dråper. Da blir den perfekt