Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

4bbe38af 9d28 48e7 8c87 8a8f6ac17735

Syrlig ostekake med kefir

Ostekake blir best med Bremykt

Supergod ostekake med syrlig smak av tropisk frukt.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Barnas favoritt her i huset

Fremgangsmåte

Slik gjør du:
* ha kjeksene i en brødpose,og kjevle over dem slik at de knuses.
* Smelt bremykt og bland dette i kjeksen.
* Ha kjeks massen i en stor springform og trykk det godt ned.
* Bland kremgo,philadelphia,kefir og vaniljesukker i en mikser,til osten er glatt.
* Ha oppi fløte og pisk videre til massen tykner litt,før du tilsetter melis.
* Hell oppi avkjølt gele i en tynn stråle og bland godt.
* Tøm massen over kjeksbunnen og la kaken stå å stivne noen timer.
* Når kaken er stiv ,blander du gele til toppen og tømmer over når den er kald.
* Ønsker du pynt nede i kaka,legg gjerne det på før siste lag gele helles over.
* Velbekomme 😊

Ingredienser

Kake:
1 pk philadelphia naturell
3 pk kremgo ananas og mandarin ost
3 dl kefir
1 boks kremfløte
1 pk jordbærgele (2 dl vann)
1 ts vaniljesukker
130 g melis

Bunn:
1 pk digestive kjeks
200 g bremykt smør

Topp:
1 pk jordbær gele (2,5 dl vann)