Legg inn oppskrift

Saftig Kanelkake med sjokoladeglasur

Kaker blir best med Bremykt

En saftig, god og enkel langpannekake med kanel.

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

En favoritt gjennom flere år, som er populær hos store og små.

Fremgangsmåte

Kakerøre:
Sett 250 g. smør til smelting
Bland alt det tørre i en bolle
Tilsett smeltet smør og kulturmelk
Rør til jevn røre.

Hell i langpanne, og stek på 180 grader i ca. 45 minutt.

Glasur:
Smelt 150 gram smør
Ha kokesjokolade i smøret under smelting, slik at den også smelter.
Rør sammen med melis og kaffe til passe tykk glasur.

Ingredienser

800 gram siktet hvetemel
800 gram sukker
4 teskjeer natron
8 teskjeer kanel

250 gram smeltet smør
1 liter kulturmelk

Glasur:
150 gram smeltet smør
1/2 plate kokesjokolade
1 pk. melis
4-8 teskjeer kaffe