Legg inn oppskrift
Img 2564

Kanel knuter

Kanelboller blir best med Bremykt

Utrolig luftig boller og godt fyll😊

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Fått oppskrifta av ei god venninne😊 Blir ofte servert i familieselskap.

Fremgangsmåte

Lages som vanlig gjærdeig. Elt deigen godt i kjøkkenmaskin ca 5 min.
Heves til dobbel størrelse på et lunt sted.
Del deigen i to. Kjevle ut en rektangulær deig. Pensle fyllet på nederste del av rektangelet og brett den andre delen over. Skjær i ca 2 cm strimler og knytt strimlen til en knute. Etterheves til de blir store og fine.
Stekes 10-12 min 225 grader

Ingredienser

15 dl mjøl
100 gr smør
1 1/2 dl sukker
1 pk fersk gjær
5 dl melk
1 ts salt
FYLL
100 gr smelta smør
1 ss kanel
5 ss sukker