Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2018

Vi er klare med en ny konkurranse denne høsten. Startskuddet går mandag 1. oktober.

Konfektkake

Kaker blir best med Bremykt

En saftig sjokoladedrøm som vi må ha støtt! Funker finfint med glutenfritt mel også.

Fremgangsmåte

Smelt smør/margarin
Brekk sjokoladen i små biter
Ta kjelen med smør av plata og ha oppi sjokoladen. Rør til den er smelta.
Tilsett sukker og rør godt.
Ha i egg og pisk kraftig.
Tilsett mel, finhakkede nøtter og pulverkaffe. Bland sammen.
Rund, smurt form. 200 grader mellom 15-30 minutter ettersom hvor kladdete du vil ha den.
Server med pisket krem, is og et melisdryss over kaka (gjerne gjennom en heklet duk).

Ingredienser

150 g smør/margarin
150 g kokoesjoklade
2 dl sukker
3 egg
1 dl mel
1 dl finhakkede nøtter
1 ts pulverkaffe