Legg inn oppskrift
Sjokoladepai bb

Verdens enkleste sjokoladepai

Pai blir best med Bremykt

Nydelig myk sjokoladekrem i sprøtt paiskall.
Superenkel og supergod!

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Favoritt i selskap.

Fremgangsmåte

Paideig
Smuldre Bremykt i hvetemel og sukker. Bland inn nok kaldt vann til at du får formet en deig.
Klem paideigen inn i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel.
Stek paiskallet på 175 grader i ca 12-15 minutter.
Avkjøles.

Fyll
Varm forsiktig opp sjokolade og fløte til ca 70 grader.
Legg sjokoladekremen forsiktig i paiskallet.
Pynt eventuelt med friske bringebær/ blåbær og mynteblader.

Server!

Ingredienser

Paideig
250 g hvetemel
50 g sukker
125 g Bremykt
noen spiseskjeer vann

Fyll
250 g mørk kokesjokolade
2 dl fløte