Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

2015 05 24 15.08.47

Kaldhevede grove rundstykker med honning og havsalt

Rundstykker blir best med Bremykt

Deilige grove rundstykker perfekte for en lat morgen. De heves over natten i kjøleskapet og trenger ikke å rulles ut før steking - superenkelt!

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er min favorittoppskrift som jeg har fått av min fantastiske nabo Tabita. Vi har delt mat og oppskrifter med hverandre siden vi ble naboer, og det er en vane jeg har lyst til å opprettholde! :) Takk, Tabita!

Fremgangsmåte

1. Bland alt til en tykk grøt
2. Dekk med plast og la bakebollen stå i kjøleskapet i 10-15 timer
3. Uten å behandle deigen noe videre kan du legge "klatter" med en stor skje på en bakepapirdekket stekeplate
4. Stek rundstykkene ved 225 grader i ca 20 minutter

Ingredienser

5 dl kaldt vann
1 pakke gjær
1 ss grovt salt
1 ss honning
200 g rugmel eller havregryn
400 g hvetemel
75 g kjerner