Legg inn oppskrift

Brownies med sjokoladebiter, karamell og nøtter

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Bedre enn snickers

Fremgangsmåte

Det første du gjør er å smelte smør. Så er det smart å dele sjokoladen. nøttene og karamellen opp i små biter før du videre putter kokesjokoladen i kjelen med det smeltede smøret. La sjokoladen smelte på lav varme og rør blandingen slik at den blir jevn. La den avkjøles. Rør sammen sukker og egg i en bolle med visp. Ikke la det vispes til eggedosis. Bland dette i den avkjølte sjokoladeblandingen. Ha i hvetemel og bakepulver og rør det hele jevnt. Tilslutt tilsettes karamell, sjokolade og nøtter i røren.

Hell røren i en smurt langpanne. Stekes nederst i ovnen ved ca 175 grader i 30- 35 minutter.

Ingredienser

250 gram kokesjokolade
5 egg
200 gram smør
5 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100 gram peanøtter
100 gram karamell
100 gram sjokolade