Norges beste bakst 2018 er nå avsluttet.

005

Søte fristelser..... kransekakebunner med eggekrem

Kaker blir best med Bremykt

Eggekremen med bremykt gir ekstra smak

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

Bunn: rør sammen kransekakedeig,eggehvite og sukker. Bruk en skje og legg på en plate. Ca 25 stk. Stekes på midten av ovnen på 180 grader i ca 10 min.

Eggekrem: Rør sammen eggeplomme,fløte,sukker og vaniljesukker. Kok det opp til det har tyknet. Sett bort gryta. Ta en ny gryte og smelt bremykt. Hell smøret i den andre gryta og rør sammen. La det avkjøles til neste dag.

Ta på eggekrem på kransekakebunnene og NYT! :)

Ingredienser

Bunn:
1 pk grønn kransekakedeig
2 eggehviter
140 gr sukker

Eggekrem:
4 eggeplommer
1 dl fløte
125 gr sukker
2 ts vaniljesukker
150 gr bremykt/smør