Legg inn oppskrift

Verdens beste Sjokoladekake

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Nydelig sjokoladekake som bare blir bedre desto lengre den står. Umulig å mislykkes med

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og bland i melk. Sikt det tørre (helst tre ganger) Bland det tørre og smørmelken vekselvis i eggedosisen og rør til en jevn deig.
Ha deigen i en stor langpanne. Stek kaken midt i ovnen på 200 grader i 30-45 min. Sjekk med en kakenål e.l. Avkjøl kaken i formen

Glasuren kan du begynne og lage når kaken står i ovnen. Smelt smøret i en liten kjele. Tilsett kaffe, deretter kakao, vaniljesukker og melis. Røres til en jevn masse. Avkjøl litt og smør på en lunken kake. Server eller pynt mere med valgfritt tilbehør. Super også om den har vært fryst

Ingredienser

6 egg
600 gr sukker
600 gr hvetemel
6 ts bakepulver
6 s kakao
450gr bremykt
4,5 dl melk

Glasur
100 gr bremykt
8 ss sterk kaffe
2 ss kakao
4 ts vaniljeekstrakt/sukker
500gr melis