Legg inn oppskrift
Hovedpremie

Vinn fantastiske kjøkkenmaskiner

Siste sjanse! Mandag 16. oktober er siste frist for å være med i Norges beste bakst. Bli med i konkurransen om å vinne flotte premier fra Kenwood og Blomsterbergs.

I samarbeid med Jernia har vi fylt opp premiebordet med lekre kjøkkenmaskiner fra den anerkjente produsenten Kenwood og baketilbehør fra danske Blomsterbergs.

KLIKK HER FOR Å DELTA I KONKURRANSEN

Kjøkkenfavoritten som er perfekt til baking

Hovedpremien er den prisbelønte Kenwood Cooking Chef KM070 som både kan vispe, koke, kutte, skjære, blande og lage mat, alt i samme bolle. Maskinen har en rekke tidsbesparende funksjoner, og det følger med hele 24 ulike tilleggsverktøy. Du lager perfekt kakedeig med det spesielle designet på bolle og bolleverktøy, som sikrer at alle ingrediensene blir blandet jevnt. Kjøkkenmaskinen lager også bedre hvetedeig enn tradisjonelle matmiksere.

– Kenwood Cooking Chef er ideell for å lage suppe eller stuinger, og kan også brukes til baking. Denne maskinen er for alle som elsker å være kreative på kjøkkenet uten å lage en stabel med panner som må vaskes, sier Jannik Meyer, salgssjef i Net El Torget, og legger til:

– Med 8 hastighetsinnstillinger, 3 forhåndsinnstilte omrøringsprogrammer og en puls- og brettfunksjon, gir Cooking Chef deg full kontroll over forberedelsene, uansett om du skal blande, dele eller piske. Med en 6,7 liters bolle med 3 liters kokeevne er ingen måltider for store eller for ambisiøse for Kenwood Cooking Chef. Den innebygde timeren hjelper deg dessuten med å unngå overkoking eller brenne maten, forklarer Meyer.

Kenwood Cooking Chef har en verdi på 12 999,-

Croppet 2.premie

En god nummer to!

Hvis bakeoppskriften din kaprer andreplassen i Norges beste bakst, vinner du en svært elegant og robust kjøkkenmaskin, Kenwood Premier Major KMM770 – MegaPack. Denne kjøkkenmaskinen har kraften og allsidigheten som trengs for raskt og enkelt å elte sammen en tung deig eller blande sammen mange ingredienser i en fei.

– Kenwood Premier Major KMM770 er en smart og svært robust kjøkkenmaskin for deg som liker å lage deilige måltider og bakervarer. Maskinen finnes i en slank metallisk overflate, og tilbehøret til de store bollene gir en ekstra fordel ved matlaging til hverdag og fest, sier Meyer.

Kenwood Premier Major KMM770 – MegaPack har en verdi på 4999,-

Collage blomsterbergs
Bakepakke fra Blomsterbergs.

Flotte bakeprodukter

Bakebidraget som får tredjeplassen i Norges beste bakst vinner en flott bakepakke med Blomsterbergs-produkter, levert av Jernia. Pakken inkluderer en silikonmatte, springform, brødform, forkle og to bakebøker fra Blomsterbergs.

Blomsterbergs-produktene har en verdi på 2044,-

Croppet 3.premie

Nytt i år – Publikumsprisen!

Helt nytt i år er at vi også har en egen Publikumspris, som deles ut til den oppskriften som har fått flest stemmer fra folket. Du kan gi din stemme til din favoritt på www.norgesbestebakst.no. Nå er det bare å oppfordre alle du kjenner til å stemme på din bakeoppskrift slik at det blir nettopp deg som stikker av med seieren. Vinneren av Publikumsprisen vinner kjøkkenmaskinen Kenwood KM630 til en verdi av 3499,-

– Hvis du leter etter en enkel kjøkkenmaskin med et klassisk godt utseende og stor hverdagsytelse, er den hvite Kenwood Classic Major KM630 det perfekte stedet å starte. Denne kjøkkenmaskinen er et godt valg for de daglige oppgavene, og er også ypperlig for deg som vil være litt mer eventyrlysten i matlagingen, forklarer Meyer.

Hva venter du på? Finn ut mer om Norges Beste Bakst og delta her!