Legg inn oppskrift
Img 6303

Lys langpanne med sesongens bær

Annet blir best med Bremykt

Luftig, saftig og frisk langpanne, perfekt til skoleavslutning eller sommerfesten. Rask og enkel og lage.

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Denne har vært en favoritt på avslutninger, dugnader og andre anledninger. Et fint alternativt til sjokolade langpanne.

Fremgangsmåte

1. Pisk luftig eggedosis av egg og sukker
2. Bland det tørre og vend dette inn vekselsvis med smeltet Bremykt og melk.
3. Røren helles i en liten langpanne, strø over bær og tilslutt ett dryss med perlesukker.
4. Stekes på rist midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter.

Kan serveres med vaniljesaus.

Ingredienser

180 gram sukker
5egg
1t-skje bakepulver
1t-skje vaniljesukker
120 gram Bremykt
400g hvetemel
2dl melk
1,5 dl Bær etter ønske, frosne eller friske, jeg foretrekker skogsbær
2-3 ss perlesukker til pynt