Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Img 4675

Sjokolade kake med jordbær joghurt mouss

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Verdens beste kake med smak av joghurt

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

Jeg tar å lage kaken i forveien i rund form .

-Tar alle ingredienser frem og begynner:
-Sett gelatinen i en 40 Ml kaldt vann.
-Mos jordbærene og sett litt farve og litt av sukkeret godt .
-legg jordbær yoghurt med moste jordbær.
-visp fløten stiv med sukker.
- legg gelatinen i mikroen for å smeltes helt. Men ikke kok den!
-vent til gelatinen er kaldt. Men ikke så kaldt.
-smak til å med med sukker i blandingen til du synes at den er bra!
- nå blander du jordbærene med fløten og bland per hånd !


Legg en del av kaken i formen og legg en etasje med kremen..., så gjør du med resten av etasjene som på bilde!
- legg kaken i kjøleskap .
-lag Geleen som står i pakken ! La den blir kaldt og hell den oppi kaken og legg den igjen i kjøleskapet.
Llag sjokolade pynt slik:

Legg bake papir en lang stripe!
Smelt sjokolade og og legg den i dekorasjon pose!
Klipp posen og lag striper som på bilde over papiret!
Vent til den stivner og ta hele papiret og sett den rundt kaken !
Ta hele papiret forsiktig .
Nyt

Ingredienser

Uansett sjokolade kake som laget med Bremykt smør!

Jeg brukte her, Toro glutenfri sjokolade kake.
210 g jordbær
300 g fløte
150 g jordbær joghurt av din valg
1/3 g (70g) sukker
10 g gelatin
Rød Gelé en pakke
Rød farge