Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Img 4665

Gluten fri Mud cake

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Beste glutenfri Mud cake

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen til (160 C).
2. Smelte sammen smør, sjokolade i en gryte
og melk, rør til kombinert. Ta av fra komfyren
og la avkjøles.
3. Stift alle tørre ingrediensene i en bolle og lage
en brønn i midten.
4. Når sjokoladeblandingen er avkjølt, legg til
egg og smør melk.( kjærnemelk)
5. Hell deretter de våte ingrediensene i det tørre
ingredienser og bland fra midten.
6. Bake ca. 1 time og 50 minutter
til 2 timer.
7. Kontroller at kaken er kald før du begynner.

Krem

Bruksanvisning
1. Varm krem ​​over komfyren til det smelter (omtrent å koke) og hell over sjokoladen. Tillat å sitte i et minutt og rør deretter for å kombinere.
2. Hvis sjokoladen ikke er ordentlig smeltet, sett den inn i mikrobølgeovnen og oppvarm i trinn på 30 sekunder.
3. Når det er kombinert, er det også best å bruke en mikser for å ta bort alle klumper.

Ingredienser

• 1 cup (220 ml) smeltet Bremykt
• (200 g) mørk chocolate
• 2/3 cup (160 ml) Hel melk
• 1 cup (125 g) glutenfri mel (semper) med en Ts bakepulver
• 1 cup (125 g) mandel mel
• 1⁄2 cup minus 1 ss (50 g) kakao
• 1⁄2 ts bake soda
• 2 cup pluss 2 ts (400 g) super fin sukker
• 4 egg (lett pisket)
• 1⁄2 cup minus 1 ts (100 ml) kjernemelk eller sortmelk

Krem

• (250 g ) sjokolade
• (150 ml) piskekrem