Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

2017 10 12 08.50.56

fuktig sjokoladekake med smør kondensert melk frosting

Cupcakes blir best med Bremykt

veldig fuktig og myk sjokoladekake som er best med kaffe. en 2 ingrediens frosting som er lett å gjøre og veldig hyggelig å rør og dekorere

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Det er en berømt oppskrift i vårt land, Filippinene. Det var barna favoritt i bursdagen sin.

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen 150° C
2. Rør sammen sukker, hvetemel, bakepulver, carbonat, salt og kokoa.
3. I en annen bolle, bland sammen egg, helmelk, olje, og vanilje ekstrakt.
4. Hell sakte de tørre ingrediensene i våte ingredienser. bland godt.
5. Bland kaffepulveret til varmt vann. Hell deretter til kakebit. blande.
6. Hell i kakepanne og bake i 30 minutter ved 150 ° C.

Frosting:
1. Slå smør til myk og kremaktig i 10 minutter. Bland sakte den kondenserte melken til den er tykk.

Ingredienser

Kake:
1 1/2 dl sukker
1 3/4 dl hvetemel
3/4 dl kokoa
1 1/2 tsp bakepulver
1 1/2 tsp carbonat
1 tsp salt
2 eggs
1 dl helmelk
1/2 dl olje
2 tsp vanilje ekstrakt
1 dl varmtvann
1 tbsp espresso(pulverisert kaffee)

Frosting:
1 dl smør (225g)
1 kan kondesert melk