Legg inn oppskrift
2017 10 12 08.50.56

fuktig sjokoladekake med smør kondensert melk frosting

Cupcakes blir best med Bremykt

veldig fuktig og myk sjokoladekake som er best med kaffe. en 2 ingrediens frosting som er lett å gjøre og veldig hyggelig å rør og dekorere

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Det er en berømt oppskrift i vårt land, Filippinene. Det var barna favoritt i bursdagen sin.

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen 150° C
2. Rør sammen sukker, hvetemel, bakepulver, carbonat, salt og kokoa.
3. I en annen bolle, bland sammen egg, helmelk, olje, og vanilje ekstrakt.
4. Hell sakte de tørre ingrediensene i våte ingredienser. bland godt.
5. Bland kaffepulveret til varmt vann. Hell deretter til kakebit. blande.
6. Hell i kakepanne og bake i 30 minutter ved 150 ° C.

Frosting:
1. Slå smør til myk og kremaktig i 10 minutter. Bland sakte den kondenserte melken til den er tykk.

Ingredienser

Kake:
1 1/2 dl sukker
1 3/4 dl hvetemel
3/4 dl kokoa
1 1/2 tsp bakepulver
1 1/2 tsp carbonat
1 tsp salt
2 eggs
1 dl helmelk
1/2 dl olje
2 tsp vanilje ekstrakt
1 dl varmtvann
1 tbsp espresso(pulverisert kaffee)

Frosting:
1 dl smør (225g)
1 kan kondesert melk