Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Img 5457

Verdens beste sjokoladekake

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Verdens beste sjokoladekake med sjokoladefyll. Smaker himmelsk!

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Oppskriften har gått i arv fra bestemor og blir brukt ved en hver anledning.

Fremgangsmåte

Først smelter man smør på svak varme, og tilsetter 200g kokesjokolade og rører det rundt. Avkjøl så og tilsett avkjølt kaffi.
Visp så egg og sukker til eggedosis(la vispen gå lenge for best resultat)
Bland deretter hvetemel, bakepulver og vaniljesukker sammen.
Tilsett sjokoladeblandingen i eggedosisen og rør rundt svakt. Sikt deretter melblandingen inn og rør forsiktig rundt.
Smør deretter en rund form med smør og tilsett røren.
Stekes på 180 grader, nederste rille, 40-45 min.

Når kaken er avkjølt og ferdig, del kaken i to på langs. Smelt smør og sjokoladen på svak varme. Fjern kasserollen fra varmen og tilsett melis, og egg: rør kraftig rundt til alle klumpene er vekke. Tilsett så halvparten av blandingen på bunnen av den delte kaken. Fordel godt. Legg så på andre del av kaken og dekk til kaken med sjokoladekremen.

Pynt deretter etter anledning.

Ingredienser

4store egg
3,5 dl sukker
125g smør
200gr sjokoladeplate helst over 50%kakao
1,5 dl kaffi
3,5 del siktet hvetemel
2ts bakepulver
1ts vaniljesukker

Fyll:
200g sjokoladeplate helst over 50%kakao
180g melis
1 egg
75g smør

Stekes på 180'grader nederste rille i 40-45min