Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2018

Vi er klare med en ny konkurranse denne høsten. Startskuddet går mandag 1. oktober.

Img 2564

Kanel knuter

Kanelboller blir best med Bremykt

Utrolig luftig boller og godt fyll😊

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Fått oppskrifta av ei god venninne😊 Blir ofte servert i familieselskap.

Fremgangsmåte

Lages som vanlig gjærdeig. Elt deigen godt i kjøkkenmaskin ca 5 min.
Heves til dobbel størrelse på et lunt sted.
Del deigen i to. Kjevle ut en rektangulær deig. Pensle fyllet på nederste del av rektangelet og brett den andre delen over. Skjær i ca 2 cm strimler og knytt strimlen til en knute. Etterheves til de blir store og fine.
Stekes 10-12 min 225 grader

Ingredienser

15 dl mjøl
100 gr smør
1 1/2 dl sukker
1 pk fersk gjær
5 dl melk
1 ts salt
FYLL
100 gr smelta smør
1 ss kanel
5 ss sukker