Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

CAKE POPS

Annet blir best med Bremykt

Enkleste måte å like med cake pops som ikke sklir av stangen.

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

Slik gjør du:
Visp sammen sukker og Bremykt i en stor bakebolle. Tilsett så en og en egg og visp til blandingen blir tykk og lys.
Sikt sammen hvetemel og vaniljesukker (eventuelt kakao om du ønsker sjokolade cake pops) og bland i til en jevn deig.
Bakeprosess:
Hell deigen i form. Stek i forvarmet ovn på 175˚C, midt på ovnen i ca. 20 min. La kulene avkjøle i formen.

Tips!
1. Viktig at alle ingredienser er romtemperert.
2. Fyll den ene halvdelen av formene til kanten (formene må være godt smurt).

Slik pynter du:
Sjokoladen smeltes over vannbad. Dypp ca. 1 cm av de pinnene i sjokoladen og så sett den inn i kulene (ca. 2/3 av kulestørrelsen). La dette avkjøle i kjøleskapet slik at de sitter fast.
Dypp kulene rett ned i bollen med smeltet sjokolade og trekk den rett opp (ikke rør rundt). Slå pinnen lett mot kanten av bollen for å fjerne for mye sjokoladeglasur.
Pynt så kulene slik du liker best.

Ingredienser

250 g sukker
250 g Bremykt
4 egg
250 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
50 g kakao (om du ønsker sjokolade cake pops)
100 g sjokolade non-temp (bruk hvit om du ønsker å farge) eller Candy Melts
Pasta farge av ønsket farget (av og til når man tilsetter farge blir sjokoladen litt tykkere, tilsett så litt solsikkeolje for å justere konsistensen)