Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Kaker

Verdens beste

Kaker blir best med Bremykt

Dette er som navnet beskriver verdens beste kake, deilige smaker, litt crispy..og bare helt nydelig!

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Familiens favoritt, denne må bakes til enhver anledning her i huset.

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker til smørkrem,og pisk inn en eggeplomme om gangen.
Sikt det tørre sammen.Bland inn i deigen m/melken.
Smøres utover en stor bakepapirkledd langpanne på ca.30x40cm

Eggehvitene vispes stive, ca. 10 min eller mer.Tilsett sukker og pisk videre til stiv marengs.
Fordeles jevnt over deigen i langpannen.Strø over mandelflarn.

Stekes midt i ovnen på 175 grader i 25 min.

Avkjøl helt i formen.

Hvelv ut kaken og fjern bakepapiret.
Snu kaken tilbake så marengssiden er opp.

Del kaken i to.ca.20x30 cm

Pisk kremen til fyllet.Bland kremen forsiktig med vaniljekremen.

Legg den ene kakebunnen på et fat,marengsen opp.Fordel over vaniljefyllet og legg på den andre bunnen.

NAM!!!!!

Ingredienser

Kakebunn:

100g.Smør
100g.sukker
4 eggeplommer
100 g. hvetemel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
4 ss melk

Marengs:

4 eggehviter
175g sukker
75 g mandelflarn

Fyll:

5 dl ferdig vaniljekrem
3 dl kremfløte