Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Img 1965

Aprikoskake med sjokoladebitar

Kaker blir best med Bremykt

Denne kaka smakar godt med aprikoser, saman med sjokoladebitane.

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
2. Sikt i kveitemjøl med bakepulver og vaniljesukker.
3. Hell i smelta, avkjøla Bremykt.
4. Ved alt forsiktig inn i eggedosisen.
5. Vend inn oppskorne aprikoser og grovhakka sjokoladebitar.
6. Hell røra i bakepapirkledd springform, ca 24 cm i diameter.
7. Steik kaka ved 175 grader C, ca 45 minutt.
8. Avkjøl kaka på rist.

Ingredienser

3 egg
150 g sukker
50 g smelta, avkjøla Bremykt
200 g kveitemjøl
1/2 ss bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g mørk kokesjokolade
15 oppskorne aprikoser