Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Pumkin

Gresskarsmulekake med kremost

Kaker blir best med Bremykt

Dette er en deilig gresskarkake med saftig kremostfyll og smuler på toppen

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er min favoritt høstkake. jeg har lagd den mange ganger og er veldig stolt av den. Den er saftig inni og crunchy på toppen. anbefaler på det sterkeste å prøve den.

Fremgangsmåte

1. Gresskarpuré:
Kok 1/2 kg gresskarbiter med et halvt eple til det er mørt, skyll det deretter av vann og avkjøl. Bruk deretter matprosessor eller stapper til å lage puré. Bruk 1/2 kopp og frys resten for bruk senere.
2. Smuletopping:
Bland smør, hvetemel, sukker og kanel. Sette til side.
3. Kremostfyll:
Bland kremost og melis med en håndmikser til det blir glatt og kremaktig. Tilsett melk og bland inn.
4. Kakebunn:
Visp sammen mel, bakepulver, salt, kanel og muskat.
Krem ​​smør med sukker med en mikser, bland deretter inn eggene en om gangen. Tilsett gresskarpuré og bland godt. Tilsett mel og krydder miks (ikke topping) gradvis.

Forvarm ovnen til 350 grader og smør en medium rund kakeform.
Hell gresskarkakeblandingen i formen. Smør kremostblandingen forsiktig over kakeblandingen. prøv å dekke hele kakeblandingen, men ikke bland dem sammen.
Dryss med topping og stek i 40-45 minutter. la den hvile ovnen i 10 minutter.

Ingredienser

1. Gresskarpuré:
1/2 kg gresskar
1/2 eple
(eller man kan kjøpe ferdig puré)
2. Smuletopping
5 ss bremykt smør litt mykgjort
1/2 kopp mel
1/2 kopp sukker
1 ts kanel
3. Kremostfyll
1 kremost
1/2 kopp melis
2 ts melk
4. Bunn
1 kopp hvetemel
1 ts bakepulver
1/4 ts salt
1 ts muskat / valgfritt
1 ts kanel
4 ss bremykt smør
1/2 kopp sukker
2 egg
1 ts vanilje sukker