Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Img 4315

Kokoskake

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Nydelig og saftig kokoskake

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Liker du kokos er dette rett kake for deg.

Fremgangsmåte

Visp egg og sukker til en tykk eggedosis. Ha i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og kakao.
Ha Bremykt og vannet i en kasserolle og kok opp. Avkjøl litt før det tilsettes i røren
Helles over i stor form eller to små og stekes på 175 grader i ca 25 minutter, avkjøl kaken i førmen, og sett den deretter i fryseren i 30 minutter.

Kokosfyll:
Smelt Bremyk , rør inn melis, kokos og egg. Smør kokoskremen på den godt avkjølte kakebunnen. Sett kaken kaldt mens du lager glasuren.

3. Ha sjokoladen og oljen i kasserolle og smelt, smør over kokoskremen. Pynt etter eget ønske.

Ingredienser

BUNN:
3 egg
4 1/2 dl sukker
1 1/2 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
4 ss kakao
225 g Bremyk
2 dl kokende vann
5 dl hvetemel

KOKOSKREM:
225 g Bremyk
4 dl melis
2 egg
200 g kokos

PYNT:
200 g lys melkesjokolade
1/2 ss nøytral olje