Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Epledrøm

Epledrøm i en fei

Annet blir best med Bremykt

En rask, enkel og smakfull porsjonsdessert, eller bare som kos til kaffen.

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

1: 2 epler skrelles og deles i to, skjær ut kjernen.
2: Bland 2ss mykt smør, 2ss sukker, 2ts kanel og 2 ts lemon curd.
3: Fordel blandingen midt i eplene der du har tatt ut kjernen..
4: Kjevle ut 4 leiver med butterdeig og pakk inn et halvt eple i hver. Vær nøye så det er tett, ellers vil fyllet renne ut.
5: Pensle med egg.
6: Stekes midt i ovnen på 220 grader til butterdeigen er gyllen og sprø (ca 25-30 min).
7: Serveres med vaniljesaus.

Ingredienser

4 porsjoner:
4 plater ferdig butterdeig
2 epler
2ss mykt smør (Bremykt)
2ss sukker
2ts kanel
2 ts lemon curd.
1 egg til pensling