Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Sjokoladepai bb

Verdens enkleste sjokoladepai

Pai blir best med Bremykt

Nydelig myk sjokoladekrem i sprøtt paiskall.
Superenkel og supergod!

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Favoritt i selskap.

Fremgangsmåte

Paideig
Smuldre Bremykt i hvetemel og sukker. Bland inn nok kaldt vann til at du får formet en deig.
Klem paideigen inn i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel.
Stek paiskallet på 175 grader i ca 12-15 minutter.
Avkjøles.

Fyll
Varm forsiktig opp sjokolade og fløte til ca 70 grader.
Legg sjokoladekremen forsiktig i paiskallet.
Pynt eventuelt med friske bringebær/ blåbær og mynteblader.

Server!

Ingredienser

Paideig
250 g hvetemel
50 g sukker
125 g Bremykt
noen spiseskjeer vann

Fyll
250 g mørk kokesjokolade
2 dl fløte