Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Img 0813

Verdens beste skoleboller

Boller blir best med Bremykt

Ingenting slår hjemmelagte skoleboller. Da kan man velge å ha ekstra mye krem, glasur og kokos på!

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er en opskrift som jeg har fått av min mormor.

Fremgangsmåte

Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Tilsett de våte, elt deigen godt. La den heve i ca 1 time. Trill ut passe store boller. Etterhev i ca 1/2 time. Lag så hull i midten og tilsett vaniljekrem. Stek i ovnen på 250c i ca 7 min. Når de er avkjølt så pynt med melis og kokos.

Ingredienser

900 g mel
150 g melis
2 ts kardemomme
2 ts vaniljesukker
½ ts salt
1 pk gjær
5 dl lunken melk
1 egg
150 g mykt smør
1 pk vaniljekrem