Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2018

Vi er klare med en ny konkurranse denne høsten. Startskuddet går mandag 1. oktober.

Eplekake i langpanne

Eplekake blir best med Bremykt

Deilig eplekake, perfekt til en kald høstdag.

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 175 grader
2. Rør margarin og smør hvitt
3. Tilsett ett og ett egg omgangen, samtidig som du sper på med hvetemel og bakepulver
4. Rør godt alle ingrediensene, det skal være en klumpfri røre
5. Fordel røren ut på en langpanne
6. Skrell eplene og skjær opp i tynne skiver og fordel det på kakedeigen
7. Strø litt kanel og sukker på toppen og sett inn i ovnen

Kaken stekes på 175 grader i ca 30-45 min - avhenger av ovnen

Ingredienser

150 g margarin
2,5 dl sukker
3 egg
3,5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2-3 epler (avhengig av størrelsen på dem)