Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Svenskekringleer

Sukkerknuter

Annet blir best med Bremykt

Perfekt deig! Smaker nydelig duppet i sukkerblanding, er også en fin deig til å lage skolebrød av.

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

♥ Bland alt det tørre
♥ Smelt smøret
♥ Tøm melken oppi det smeltede smøret, varmes til 40 grader
♥ Rør gjæren ut i melken
♥ Visp egget litt
♥ Bland alt sammen
♥ Hev deigen til dobbel størrelse
♥ Del i ønskede emner, trill og slå en knute på deigen
♥ Etterhev
♥ Stekes ved 250 grader i ca. 8 min.

♥ Pensles med smør og dyppes i en blanding av 1 ss. Vaniljesukker og 2 dl. Sukker

♥ Deigen er også perfekt til f.eks. skolebrød

Ingredienser

♥ Deig:
50 gr. Gjær
200 gr. Smør
4 dl. Melk
1 dl. Sukker
¼ ts. Salt
¼ ts. Hornsalt
1,3 l. Hvetemel

♥ Topping:
Litt smør
2 dl. Sukker
1 ss. Vaniljesukker