Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Annet

Sitronkake

Annet blir best med Bremykt

Nudelig sitronkake med fyldig smak

Del på Pinterest

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Dette er en sitronkake min bestemor bakte til min bursdag i alle mine barneår, so er veldig lenge siden

Fremgangsmåte

Sett stekovnen på 175 grader. Riv sitronskall fra 2 sitroner. rør smør og sukker hvitt. tilsatt ett og ett egg, husk og pisk godt mellom hvert egg
Rør inn væsken vekselsvis med de tørre ingrediensene. rør så inn sitronsakllet.
Kle bunnen på langpannen med bakepapir og fordel røren jevnt i formen.
Stek kaken midt i ovenen 35 til 40 minutter.
Avkjøl kaken før glasuren legges på
Rør sammen melis, vaniljesukker og vann og smør så dette utover toppen av kaken

Ingredienser

350 gr. Bremykt - 500gr. sukker - 4 egg - 3 dl. melk - 450gr. hvetemel - 3 ts. bakepulver
3 ts. vaniljesukker - 2 sitroner.
glasur : 4 dl. melis - 2ts. vaniljesukker - 0,5 dl. sitronsaft