Årets konkurranse åpner 18. september.

Imag0446

Salte sjokokaramellkjeks

Del på Pinterest

Salt sjokokaramellkjeks er akkuratt perfekt blanding av hard og myk kjeks stappet med sjokolade og karamell med hint av havsalt

Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Denne er min samboeres favoritt, han blir like glad hver gang jeg lager disse :)

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen på 175grader. Miks sammen sukker, smør og brunt sukker.
Tilsett egg og varmt vann, miks til det er luftig. Deretter tilsetter du mel, salt og bakepulver, rør godt.
Ha oppi sjokoladebitene og karamellbitene.
Bruk en stor og liten skje for å få ca like store boller som trykkes litt flate på en stekeplate.
Stek i ovnen i ca 15-20 min, lurt å følge med så de ikke blir svidd. Avkjøles på rist, og oppbevares i en tett kakeboks

Ingredienser

2 dl smør, mykt
2 dl sukker
2 dl brunt sukker
2 egg
Litt varmt vann
Ca 7dl hvetemel
Litt salt + strø på toppen tilslutt
1 ts bakepulver
2 dl sjokoladebiter
2 dl karamellbiter (toffin)