Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2018

Vi er klare med en ny konkurranse denne høsten. Startskuddet går mandag 1. oktober.

Brownies med sjokoladebiter, karamell og nøtter

Sjokoladekake blir best med Bremykt

Bedre enn snickers

Fremgangsmåte

Det første du gjør er å smelte smør. Så er det smart å dele sjokoladen. nøttene og karamellen opp i små biter før du videre putter kokesjokoladen i kjelen med det smeltede smøret. La sjokoladen smelte på lav varme og rør blandingen slik at den blir jevn. La den avkjøles. Rør sammen sukker og egg i en bolle med visp. Ikke la det vispes til eggedosis. Bland dette i den avkjølte sjokoladeblandingen. Ha i hvetemel og bakepulver og rør det hele jevnt. Tilslutt tilsettes karamell, sjokolade og nøtter i røren.

Hell røren i en smurt langpanne. Stekes nederst i ovnen ved ca 175 grader i 30- 35 minutter.

Ingredienser

250 gram kokesjokolade
5 egg
200 gram smør
5 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100 gram peanøtter
100 gram karamell
100 gram sjokolade