Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2018

Vi er klare med en ny konkurranse denne høsten. Startskuddet går mandag 1. oktober.

Img 20140812 002536

Rundstykker med oregano

Rundstykker blir best med Bremykt

Deilige halvgrove runstykker med oregano. Sprø utenpå og luftige inni-

Del på Pinterest

Fremgangsmåte

1. Ha alt det tørre i en bolle.
2. Tilsett så alt det våte
3. Kna deigen sammen
4. Legg på et lunt sted og dekk til
5. La heve i 30 minutter
6. Skjær ut i 16 emner
7. Rull til fine rundstykker
8. Legg på stekebrett med bakepapir
9. Legg på et lunt sted og dekk til
10. La heve i 30 minutter
11. Stekes i forvarmet ovn i 10 minutter på 220 °C
12. Avkjøles på rist i 10 minutter

Rull gjerne tippen av rundstykket i havsalt mellom punktene 7 og 8 for en ekstra piff.

Ingredienser

350 g siktet hvetemel
150 g sammalt hvete, grovmalt
1 pk gjær
1 ts salt
2 ts sukker
2 ss oregano
3 ss flytende Bremykt
3,5 dl vann