Legg inn oppskrift

Årets jury

Dette er juryen som må overbevises i jakten på Norges beste bakst.
De har ulik bakgrunn, men fellesnevneren er stor interesse og mye kunnskap om bakverk.

Kokken

Gunnar Lindberg:
Gunnar jobber som kokk, produktutvikler og matentusiast i Fjordland. Han har en allsidig kjøkkenbakgrunn og erfaring fra hotell og restauranter i Norge og utlandet. Gunnar har blant annet jobbet som kokk på Bagatelle i Oslo og på Hotel Bristol i Paris.

Karen marie

Karen Marie Løwe Thane Lange:
Karen Marie er produktansvarlig for Bremykt i Fjordland. Hun er en bakevillig mamma med storproduksjon av kaker til bursdager og dugnader. Karen Marie liker at kaker smaker godt og ser pene ut!

Mari Birgitte Ruud

Mari Birgitte Ruud:
Mari Birgitte er butikksjef på Jernia Råholt, og liker å hjelpe kunden med å lykkes med bakst. Hun synes det er gøy å eksperimentere på kjøkkenet, og da særlig på bakefronten.

Webtove holter idefull 0155 1
Foto: Studio Oscar

Tove Holter:
Med sin saftige eplekake gikk Tove helt til topps i Norges beste bakst i 2014, og hun har også vunnet andre mat- og bakekonkurranser.
Tove er dessuten kvinnen bak matbloggene Idèfull og Mat for 2.