Legg inn oppskrift

Norges beste bakst 2017 er nå avsluttet.

Dersom du har en oppskrift du vil dele med oss, så er du velkommen til det.

Årets jury

Dette er juryen som må overbevises i jakten på Norges beste bakst.
De har ulik bakgrunn, men fellesnevneren er stor interesse og mye kunnskap om bakverk.

Kokken

Gunnar Lindberg:
Gunnar jobber som kokk, produktutvikler og matentusiast i Fjordland. Han har en allsidig kjøkkenbakgrunn og erfaring fra hotell og restauranter i Norge og utlandet. Gunnar har blant annet jobbet som kokk på Bagatelle i Oslo og på Hotel Bristol i Paris.

Karen marie

Karen Marie Løwe Thane Lange:
Karen Marie er produktansvarlig for Bremykt i Fjordland. Hun er en bakevillig mamma med storproduksjon av kaker til bursdager og dugnader. Karen Marie liker at kaker smaker godt og ser pene ut!

Mari Birgitte Ruud

Mari Birgitte Ruud:
Mari Birgitte er butikksjef på Jernia Råholt, og liker å hjelpe kunden med å lykkes med bakst. Hun synes det er gøy å eksperimentere på kjøkkenet, og da særlig på bakefronten.

Webtove holter idefull 0155 1
Foto: Studio Oscar

Tove Holter:
Med sin saftige eplekake gikk Tove helt til topps i Norges beste bakst i 2014, og hun har også vunnet andre mat- og bakekonkurranser.
Tove er dessuten kvinnen bak matbloggene Idèfull og Mat for 2.